Yellowpages.hu - Adatvédelem

	
	
	
	

	
	

	
	
	
	
	
	
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
Főoldal   |   Bejelentkezés   |   English   |   Deutsch   


Adatvédelem

Elhivatottak vagyunk, hogy megvédjük az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft.  honlapjaira látogatók személyes adatait és ezt a nyilatkozatot azért készítettük, hogy magyarázatot nyújtsunk a honlap működésével kapcsolatban.

Regisztráljuk az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. honlapokra látogatók Internet Protocol (IP) címét és látogatásuk célját, hogy segítségünkre legyen:
  • kezelni a honlapokat
  • diagnosztizálni bármilyen problémát, ami szervereinken felmerülhet
  • mérni a honlapokon az aktivitást statisztikai elemzés céljából
  • fejleszteni a kiemeléseket, hogy javítsa honlapjaink megjelenését és tartalmát látogatóink számára
Az IP-cím a számítógépet azonosítja, amit látogató használ, nem a látogató személyt. A látogatásokkal kapcsolatos információkat egy névtelen, összesített adatbázisban gyűjtjük, ami olyan elemeket tartalmaz, mint például mely oldalakat, mennyi ideig tekintettek meg és a külső oldalt, amiről a látogató érkezett. Honlapjaink böngészése során nem gyűjtjük a vendégeinkkel kapcsolatos személyes információkat.

Kizárólag akkor gyűjtünk személyes információkat vendégeinkről, ha valamely Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. honlapon keresztül kapcsolatba lépnek velünk. Információkat, melyeket email küldése során szolgáltatnak, amikor érdeklődnek munkánkkal kapcsolatban, visszajelzést küldenek, vagy állásra jelentkeznek. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft.-n belül használjuk fel, hogy feldolgozzuk kérdéseiket és az elérhető legjobb szolgáltatást biztosítsuk . Biztonságban, az adatvédelemi törvényekkel összhangban tároljuk az adatokat a szükséges ideig. A tulajdonos beleegyezése nélkül nem adjuk ki azokat harmadik félnek, hacsak ezt törvény meg nem követeli vagy engedélyezi.

Az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft.honlapjai összeköttetésben állnak külső (mások által kezelt) honlapokkal. Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik e lapokra, kizárólag a saját weboldalainkra.